‘It seit sa folle.’
‘Het drukt zoveel uit.’

Reina Visser: ‘Ik word zo enthousiast als ik zie hoe alles mooi bij elkaar past, hoe alle stukjes van de puzzel samenkomen en in elkaar vloeien tot één geheel. Het plantaardige papier voegt zich naar de klei en de schors sluit naadloos aan op de zijdezachte wol. Je moet niet bang zijn om je op onbekend terrein te begeven. Je moet het experiment aandurven. Door de wisselwerking ontstaan onder je handen eindeloze, totaal nieuwe organische combinaties die leiden tot werkelijk fantastische objecten. Alsmaar zoeken, steeds weer proberen, tot alles op klopt en dan tevreden te kunnen vaststellen ‘it seit sa folle’, ‘het drukt zoveel uit’.“Je moet het experiment aandurven.”


“Steeds weer proberen, tot alles klopt.”


BIK

Beroepskunstenaars in de klas (BIK) is een eenjarige post-hbo-opleiding in deeltijd voor kunstenaars die kunstprojecten willen uitvoeren in het basisonderwijs.

De BIK-opleiding wordt georganiseerd door de master Kunsteducatie van de AHK. De opleiding is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland en leidt op tot het landelijk erkend certificaat Beroepskunstenaar in de klas.

Reina hoopt in 2021 deze studie met succes te hebben afgerond.


Wanneer u iets koopt van een kunstenaar koopt u meer dan een mooi werk..


U koopt uren, dagen, weken van experimenteren, mislukkingen, frustratie en momenten van puur geluk. U koopt een stukje hart en ziel, een stukje om een passie te volgen en geluk te creëren.

Wat een bijzonder moment voor u beide. Geraakt door schoonheid!


Workshops

Voor particulieren

Een aantal dagen per maand verzorgt Reina Visser voor particuliere liefhebbers creatieve lessen binnen het thema ‘Bloemen en meer’. Op een makkelijk toegankelijke manier, met kraakheldere instructie en veel geduld, leert ze u hoe bloemen worden verwerkt tot aansprekende werken, schoolt ze u in nieuwe bindtechnieken. Dankzij haar inspirerende visie als beeldend kunstenaar ziet u onder uw handen niet-alledaagse bloemkunst ontstaan. De lessen worden naar keus gegeven op middag of avond. U kunt op ieder moment instromen. Wilt u met uw eigen groepje komen, ook dat kan. Naar keus in het atelier, op locatie en op door uzelf aangegeven data.

Voor bedrijven

Samen een gezellige avond beleven en daarbij ook nog iets moois creëren dat u mee naar huis kunt nemen is een prachtige combinatie. In haar atelier in creatief centrum De DOAS in Leeuwarden heeft Reina Visser ruimte voor groepen van 10 tot 30 personen, met voor ieder een ruime werkplek.De tafels zijn op stahoogte om het werken met bloemen te vergemakkelijken, de toegang en de locatie zijn rolstoelvriendelijk en er zijn goede en gratis parkeervoorzieningen. Indien gewenst kunnen er ook lessen en demonstraties bij u op locatie worden gegeven. Het onderwerp of thema voor de lessen wordt in overleg bepaald.

Voor kinderen

Door haar veelzijdigheid en ervaring zijn kinderfeestjes van Reina Visser al op voorhand een succes. Gezelligheid en soms ook gekkigheid, zelf vilten en papier maken, leveren fantastische uurtjes op. De kinderen gaan met leuke zelfgemaakte objecten en vol opwindende verhalen weer naar huis. Want er is niets mooier dan ‘werken’ in een echt kunstenaarsatelier! Uiteraard is er ook ruimte voor eigen ideeën en inbreng.


Contact

Floris Versterateliers Leeuwarden
Cornelistrooststraat 48
8932 BR Leeuwarden
06-272 75 699


    Erkend bloemsierkunstenaar

    Regiobeheer
    Pakje kunst Leeuwarden

    Trouwcollectief
    Friesland